2017 AÖF Final Giriş Yerlerini Öğren / AÖF Sınav Giriş Belgesini İndir!



2017 AÖF Final Giriş Yerlerini Tıkla Öğren

AÖF Final sınavı giriş yerleri 27 - 28 Mayıs 2017 sınav giriş yerini TC kimlik no ile sorgula.27 - 28 Mayıs 2017 sınava gireceğin yeri sorgulama paneli.AÖF final giriş yerleri belgeseni indirme paneli.27 - 28 Mayıs 2017 AÖF Final sınav giriş yerleri açıklandığında verdiğimiz likler aktif hale gelecektir.

AÖF Öğrenci Girişi Yapmak için Tıklayınız

AÖF, dönemlik-kredili sistemde Güz ve Bahar dönemi olmak üzere bir öğretim yılı, iki dönemden oluşmaktadır. Öğrenciler AÖF Güz ve Bahar dönemlerinde, AÖF ara ve dönem sonu sınavları olmak üzere her dönemde iki sınava gireceklerdir.

Öğrenciler seçmiş oldukları sınav merkezlerinde sınava katılırlar. Öğrencilerin; ara sınav ve dönem sonu sınavlarına hangi il, ilçe, bina, salon, sıra, tarihte ve saatte sınava gireceği “Sınava Giriş Belgesi”nde belirtilmektedir.

Öğrenciler, Sınav Giriş Belgesini sınav tarihinden bir hafta öncesinde Öğrenci Girişi (https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/) bölümünden TCKN ve şifreleriyle giriş yaparak veya AÖF Bürolarından alacaklardır. Sınav Giriş Belgeleri öğrencilerin adreslerine posta ile gönderilmemektedir.


SINAVA GELİRKEN YANINIZDA BULUNMAMASI GEREKENLER

Aşağıdakilerden herhangi birinin, kapalı durumda olmasına rağmen yanınızda bulunduğu tespit edildiğinde sınavınız geçersiz sayılacaktır.

1. Cep telefonu, telsiz, çağrı cihazı vb. iletişim araçları.
2. Dersle ilgili her türlü kitap, not vb.
3. Fotoğraf makinesi, kamera vb. görüntü kaydetmeye yarayan cihazlar.
4. Databank, taşınabilir bilgisayarlar vb. veri depolamaya elverişli elektronik cihazlar.
5. Ruhsatlı veya ruhsatsız her türlü silah


ÖNEMLİ UYARILAR

1. Kimlik kontrolleri, üst arama ve salona yerleştirme işlemlerinin zamanında tamamlanabilmesi için sınav saatinden bir saat önce sınava gireceğiniz binanın kapısında hazır bulununuz.
2. Sınava 15 dakikadan daha fazla gecikenler sınava alınmayacaktır. Sınav başladıktan sonraki ilk 15 dakika içinde, sınava geç kalan öğrenciler, Bina Sınav Sorumlusunun yazılı izin vermesi halinde sınava alınacaktır.
3. Yumuşak uçlu siyah yazan birkaç kurşun kalem ve iz bırakmadan silen silgi yanınızda olmalıdır. (Cevap Kağıdına siyah kurşun kalem dışında bir kalemle yapılacak işaretlemeler okutulamamaktadır.)
4. Öğrenci ve sınav hizmetleri için (https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/) adresini kullanabilirsiniz.
5. Öğrenci Kimlik Kartı veya Öğrenci Tanıtım kartınızı henüz almamışsanız, bağlı olduğunuz büronuzdan alınız.
6. Sınav sırasında hesap makinesi kullanılabilir. Ancak, alfabetik tuş takımı bulunan hesap makineleri (Databank, taşınabilir bilgisayarlar vb. özel elektronik cihazlar) kullanılmayacaktır.
7. Kıtalarından izinli olan er-erbaşlar dışında, resmi kıyafetle sınava girilmeyecektir.
8. Sınava gireceğiniz binayı sınavdan en geç bir gün önce görünüz.



Öğrencilerin; AÖF ara sınav ve dönem sonu sınavlarına hangi il, bina, salon ve tarihte gireceği “Sınava Giriş Belgesi”nde yer alacaktır.


“Sınava Giriş Belgeleri” öğrencilerin adresleri ne posta ile gönderilmeyecektir. Öğrencilerin “Sınava Giriş Belgesi”nin dökümünü sınav tarihinden bir hafta öncesinden başlayarak AÖF Bürolarından veya (https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/) adresi “Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu (Türkiye)” linkinden T.C. kimlik numarası ve şifrelerini kullanarak almaları gerekmektedir.


Sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren yaklaşık 20 gün içinde (https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/)adresi “Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu (Türkiye)” linkinde yayımlanmakta ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabilmektedir. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmayacaktır.

AÖF Sınav Giriş Yerinizi Öğrenmek İçin Tıklayınız


Sınav Soru ve Cevapları ile Sınav Sonuçlarının İnternette Yayımlanması

Geçmiş yıllardan günümüze kadar yapılmış açıköğretim sınavlarının sorularına Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayınlama Sisteminden erişebilirsiniz.(http://sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr) adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak çıkmış sınav sorularına bakabilir ve cevap anahtarı kısmından soruların doğru cevaplarını görebilirsiniz.

Eğer Açıköğretim sistemiyle öğrenim gören Açıköğretim Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi öğrencisi iseniz, "T.C. Kimlik Numaranız" ile e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz.

Sınav Geçme Notları:

84 – 100 AA 4,00 Geçti

77 – 83 AB 3,70 Geçti

71 – 76 BA 3,30 Geçti

66 – 70 BB 3,00 Geçti

61 – 65 BC 2,70 Geçti

56 – 60 CB 2,30 Geçti

50 – 55 CC 2,00 Geçti

46 – 49 CD 1,70 Ortalamaya Bazlı Geçti

40 – 45 DC 1,30 Ortalamaya Bazlı Geçti

33 – 39 DD 1,00 Ortalamaya Bazlı Geçti

0 – 32 FF 0,00 Kaldı