AÖF Sınav Yeri Sorgulama Nisan 2017 Sınav Yeri Sorgulama?



AÖF Sınav Yeri Sorgulama Nisan 2017 Sınav Yeri Sorgulamak için Tıklayınız

AÖF final sınav giriş yerleri açıklandı. 15 - 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak AÖF bahar dönemi vize sınavı giriş yerlerini öğrenmek için tıklayın.

AÖF Açıköğretim öğrencilerini vize sınav sonuçları AÖF Açıköğretim ara sınavı giriş belgesi. AÖF vize sınavı yeri sorgulama nereden ve nasıl yapılır? AÖF final sınavı yeri sorgulama nereden yapılır? AÖF vize sınavı ile ilgili tüm detaylar için bizi takip edin. AÖF (Açıköğretim) final sınavı 15 - 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak. AÖF ögrencileri AÖF vize sınavı giriş belgesini nasıl temin edebilirler. AÖF vize sınavı yeri sorgulama nereden yapılır?

LYS Yerleştirme sonuçlarına göre Açıköğretim Fakültesine kayıt hakkı kazananların kayıtları eylül ayında yapılacak. Kayıt olan öğrencilere AÖF Sınav takvimi bildirilecek. 2016 – 2017 Açıköğretim Fakültesi Sınav Tarihleri şu şekildedir; Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı – 27 - 28 Mayıs 2017 . AÖF güz dönemi sınavına girmek için (https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/) internet adresinden TC kimlik no'nuz ve büronuzdan aldığınız şifrenizle sisteme giriş yaparak sınav giriş belgenizi A4 ebadındaki bir kağıda printer çıktısı alarak temin edebilirsiniz. Bu öğrencilerin sınava girecekleri okul ve hangi gün hangi derslerden sınava girecekleri (https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/aof-iletisim/buro-adresleri) adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yapılarak öğrenilebilir.

AÖF Öğrenci Girişi Yapmak için Tıklayınız

Adreslere ayıca sınava giriş belgesi gönderilmeyecektir. Sınava giriş belgeleri (https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/) den çıktı olarak alınacaktır. Şifrenizi bilmiyorsanız AÖF Büronuzu arayın. AÖF Büroları: Telefon Numaraları ve Adreslere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.. AÖF büroları, Açık Öğretim Fakültesinde okuyan öğrencilerin çoğu işlemlerini yapabileceği, Anadolu Üniversitesiyle bağlantılı bürolardır. AÖF Bürolarının illere göre adresleri ve telefon numaraları aşağıda yer almaktadır.


Sınava girmek için gerekli belgeler

1 Sınav Giriş Belgesi (bu belge-renkli veya siyah-beyaz olabilir)

2 Öğrenci Kimlik Kartı veya Öğrenci Tanıtım Kartı veya sınavda geçerli öğrenci kimlik belgesi.

3 Nüfus Cüzdanı, Sürücü Belgesi, Pasaport veya bunlara eşdeğer kimlik belgesi.

Not: Giriş belgelerinizin çıktısını aldığınızda tüm kenar çerçevelerinin göründüğünden emin olunuz.

Sınava Giriş Belgesi'ni nasıl alabilirim?

“Sınava Giriş Belgeleri” öğrencilerin adreslerine posta ile gönderilmeyecektir! Öğrenciler, “Sınava Giriş Belgesi”nin dökümünü sınav tarihinden bir hafta öncesinden başlayarak AÖF Bürolarından veya (https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/) adresinden T.C. kimlik numarası ve şifrelerini kullanarak alabilirler. Öğrenciler Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan; sınav ili, bina, salon, sıra, sınav tarihi ve saatinde sınava girmek zorundadırlar. Sınava gireceğiniz binayı sınavdan en az bir gün önce mutlaka görünüz. Ayrıca sınav saatinden bir saat önce sınava gireceğiniz binada hazır bulununuz. Sınava giriş belgesinde belirtilen yerde ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için (mazeretli bile olsalar) başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz. Bu nedenle, her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir. Mazeretli bile olsalar, öğrenciler için mazeret sınavı açılmaz.

İnternetten almış olduğum Sınava Giriş Belgesi’ni AÖF bürosuna onaylatmam gerekiyor mu? (https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/) adresinden aldığınız Sınava Giriş Belgesi, Öğrenci Kimlik/Tanıtım Kartı ve özel kimlik belgeniz ile sınava katılabilirsiniz. Sınava Giriş Belgesi'ni AÖF bürolarına onaylatmanız gerekmemektedir.

Sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor?

Sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren yaklaşık 30 gün içinde (https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/) adresinde yayımlanmakta ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabilmektedir. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmayacaktır.

Sınav soruları ve cevap anahtarları internette nerede yayımlanmaktadır?

2016-2017 öğretim yılı çıkmış aöf sınav soru ve cevaplarına (http://sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr) adresinden giriş yaparak ulşabilirisiniz.

AÖF BAŞARI NOTU NASIL HESAPLANIR

Açıköğretim AÖF ve uzaktan eğitim sistemine göre öğretim yapılan programlarda (İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında İngilizce okutulan dersler ve ödevi olan dersler hariç) yapılan sınavlar sonucunda alınan notların, başarı notuna katkı oranları; ara sınav notunun %30'u, dönem sonu sınav notunun %70'tir. Bir Dersin Başarı Notu = (Ara Sınav Notu X %30 ) + (Dönem Sonu Sınav Notu X %70) değerle-rinin toplamı ile hesaplanır. Örneğin; “Çağdaş Felsefe” dersinin ara sınavında 60, dönem sonu sınavında 80 alan bir öğrencinin başarı notu şu şekilde hesaplanmaktadır. Başarı Notu = (60 X %30) + (80 X %70) => Başarı Notu = 18 + 56 => Başarı Notu = 74

AÖF'de Ödevi Olan Derslerde Başarı Notu Hesabı: Ödev uygulaması olan derslerde yapılan ara, dönem sonu sınavları ile ödev notunun başarı notuna katkısı; ara sınav notunun %30'u, ödev notunun %20'si, dönem sonu sınav notunun %50'dir. Örneğin; Bilgi Yönetimi programında ödevi alan “İşletim Sistemleri I” dersinin ara sına-vından 60, ödev notu 80, dönem sonu sınav notu 70 olan bir öğrencinin başarı notu şu şekilde hesaplanmaktadır.

Başarı Notu = (Ara Sınav Notu X %30) + (Ödev Notu X %20) + (Dönem Sonu Sınav Notu X %50) Başarı Notu = (60 X %30) + (80 X %20) + (70 X %50) Başarı Notu = 18 + 16 + 35 => Başarı Notu = 69