2017 AÖF Lisans-Önlisans Bölümleri Nelerdir?
Açıköğretim Fakültesi Önlisans Programları (2 Yıllık)
Uzaktan öğretim, "öğrencinin iletişim teknolojilerinden yararlanarak öğrenmesini sağlayan" çağdaş bir uygulamadır. Gelişmiş ya da gelişmekte olan pek çok ülkede uygulanmakta olan uzaktan öğretim yoluyla her yaş her gelir ya da her meslek grubundan insanın, üretkenliklerini yitirmeden, öğrenimlerini kendi hız ve kapasitelerine göre ayarlayarak eğitimlerini sürdürdükleri bir sistemdir. Farklı mekânlardaki öğrenci, öğretim elemanı ve eğitim araçlarını iletişim teknolojileri ile bir araya getiren eğitim modellerini kapsayan uzaktan eğitim, çağın teknolojisinden yararlanılmasını sağlayan bir eğitim felsefesidir.
2016-2017 öğretim yılında "Aşçılık", "Çocuk Gelişimi", "Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik" ve "Yaşlı Bakımı" önlisans programları yeni açılmıştır.
Adalet
Aşçılık
Bankacılık ve Sigortacılık Önlisans Programı
Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı
Çağrı Merkezi Hizmetleri
Çocuk Gelişimi
Dış Ticaret
Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı
Emlak ve Emlak Yönetimi
Ev İdaresi
Fotoğrafçılık ve Kameramanlık
Halkla İlişkiler ve Tanıtım
İlahiyat
İnsan Kaynakları Yönetimi
İşletme Yönetimi
Kültürel Miras ve Turizm
Laborant ve Veteriner Sağlık
Lojistik
Marka İletişimi
Medya ve İletişim
Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları
Özel Güvenlik ve Koruma
Perakende Satış ve Mağaza Yöneticiliği
Radyo ve Televizyon Programcılığı
Sağlık Kurumları İşletmeciliği
Sosyal Hizmetler
Spor Yönetimi
Tarım
Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik
Turizm ve Otel İşletmeciliği
Turizm ve Seyahat Hizmetleri
Yaşlı BakımıYerel Yönetimler
Açıköğretim Fakültesi Lisans Programları (4 Yıllık)
Uzaktan öğretim, "öğrencinin iletişim teknolojilerinden yararlanarak öğrenmesini sağlayan" çağdaş bir uygulamadır. Gelişmiş ya da gelişmekte olan pek çok ülkede uygulanmakta olan uzaktan öğretim yoluyla her yaş her gelir ya da her meslek grubundan insanın, üretkenliklerini yitirmeden, öğrenimlerini kendi hız ve kapasitelerine göre ayarlayarak eğitimlerini sürdürdükleri bir sistemdir. Farklı mekânlardaki öğrenci, öğretim elemanı ve eğitim araçlarını iletişim teknolojileri ile bir araya getiren eğitim modellerini kapsayan uzaktan eğitim, çağın teknolojisinden yararlanılmasını sağlayan bir eğitim felsefesidir.
2015-2016 öğretim yılında "Halkla İlişkiler ve Reklamcılık", "Sağlık Yönetimi", "Sosyal Hizmet" ve "Yönetim Bilişim Sistemleri" lisans programları yeni açılmıştır.
Felsefe
Halkla İlişkiler ve Reklamcılık
Sağlık Yönetimi
Sosyal Hizmet
Sosyoloji
Tarih
Türk Dili ve Edebiyatı
Yönetim Bilişim Sistemleri
AÖF Bölümleri
- 2 yıllık Aöf Bölümleri Önlisans Programlarını Görmek için TIKLAYIN
- 2017 AÖF Lisans-Önlisans Bölümleri Nelerdir?
- 2017 AÖF'de Hangi Bölümler Var?
- 2017 Önlisans Programları Nelerdir?
- Açıköğretim programlarında kademeli olarak kontenjan azaltılacak
- Anadolu Üniversitesi'nin fakülte ve yüksekokulları tercih dönemindeki öğrencilere tanıtıldı
- AÖF'den örgün öğretim yapan fakültelere geçiş yapabilir miyim?
- Hangi üniversitelerde hangi açıköğretim lisans programları var?
- İlahiyat Önlisans (2 Yıllık) Programı Nasıl İşliyor?