AÖF Final Soruları / 2019 Final Soru ve Cevapları



AÖF Final Soru ve Cevaplarına Ulaşmak için Tıklayınız

2019 Yılı aöf final sınavı yaklaşıyor.Final sınavına hazırlanmak için geçmiş yıl sınav sorularını örnek kabul edebilir ve çalışmalarınızı sürdürebilirsiniz.Aöf sınav soruları,aöf final çalışma soruları,geçmiş dönem aöf final soruları,2019 aöf sınav soruları,aöf final sınavı ne zaman,aöf final sınavı konuları

AÖF Öğrenci Girişi Yapmak için Tıklayınız

AÖF bahar dönemi final soruları ve cevapları 2018-2019 buradan indirebilirsiniz. Açıköğretim kredili sistem 1 2 3 4 sınıf yarıyıl aöf çıkmış final soruları burada. İşletme, iktisat, adalet, sosyoloji, kamu yönetimi, ilahiyat, dış ticaret, yerel yönetimler, edebiyat, felsefe, halkla ilişkiler, laborant ve veteriner sağlık, okul öncesi öğretmenliği, tarih, sosyal hizmetleri gibi birçok aöf bölümünün soru ve cevaplarına ulaşabilirsiniz.

Okumuş olduğunuz bölümün sorularını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Sorular tek ders olarak değil bölüm ve sınıf şeklinde eklenmiştir. Cumartesi ve Pazar oturumları olarak sunulan sınav kitapçıklarında cevap anahtarı da mevcuttur.


2019 AÖF SINAV TARİHLERİ

Güz Dönemi Ara Sınavı Kasım 2018
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı Ocak 2019
Bahar Dönemi Ara Sınavı Nisan 2019
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı Haziran 2019
2018-2019 Öğretim Yılı Üç Ders Sınavı Temmuz 2019

AÖF YENİ BİR UYGULAMAYA GEÇTİ

Anadolu Üniversitesi (AÖF) sınav sonuçları için yeni bir uygulamaya geçti. AÖF sınavlarına girip sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar için Anadolu Mobil Uygulaması devreye sokuldu.


Anadolu Üniversitesi Soru Ve Cevaplarına ulaşma yönergesi:

Anadolu Üniversitesi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri 2001 yılından bu yana sınav soruları ve cevap anahtarları e-Kitap biçiminde yayınlanmaktadır. Öğrenciler TC kimlik numarasıyla oturum açarak (Açıköğretim Fakültesi oturum açma sayfası: için tıklayınız) "Fakülte" başlığından "Sınav Soruları" seçeneğine, "Bölüm" başlığından öğretim yılını, "Ders" başlığından istenen sınavı seçerek sınav sorularına erişebilirler.

Eğer Açıköğretim sistemiyle öğrenim gören Açıköğretim Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi öğrencisi iseniz, "T.C. Kimlik Numaranız" ile e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz.

Eğer fakültede bu sistemle öğrenim gören Batı Avrupa Programı öğrencisi iseniz, "Öğrenci Numaranız" ile e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz. Örgün program öğrencileri de portalda "Öğrenci Numarası" ile oturum açabileceklerdir. Yabancı uyruklu örgün program öğrencileri portalda "9..." ile başlayan "Öğrenci Numarası" ile oturum açabileceklerdir.

Eğer öğrencimiz değilseniz, yukarıdaki kutucuğa "konuk" yazarak e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz. Ancak bu durumda, çoğu hizmetimizden sınırlı olarak yararlanabilirsiniz. Öğretim Üyeleri, kendilerine bildirilen kullanıcı adı ve şifreleri ile sistemde oturum açabilirler. Internet Explorer'da güvenlik ve gizlilik ayarları varsayılan düzeyden daha yukarda olmamalıdır.

Sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren yaklaşık 30 gün içinde açıklanacaktır...


Sınav Geçme Notları:

84 – 100 AA 4,00 Geçti

77 – 83 AB 3,70 Geçti

71 – 76 BA 3,30 Geçti

66 – 70 BB 3,00 Geçti

61 – 65 BC 2,70 Geçti

56 – 60 CB 2,30 Geçti

50 – 55 CC 2,00 Geçti

46 – 49 CD 1,70 Ortalamaya Bazlı Geçti

40 – 45 DC 1,30 Ortalamaya Bazlı Geçti

33 – 39 DD 1,00 Ortalamaya Bazlı Geçti

0 – 32 FF 0,00 Kaldı


AÖF Sınav Kuralları

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinde güz döneminde güz dönemi ara sınavı ve dönem sonu sınavı, bahar döneminde bahar dönemi ara sınavı ve dönem sonu sınavı olmak üzere ilgili öğretim dönemlerinde yeni kayıt yaptıran ve kaydını yenileten öğrencilere dört sınav yapılmakta olup öğrenciler Cumartesi-Pazar günleri sabah ve öğleden sonra dört oturumda sınavlara katılmaktadırlar.

Sınavlar Türkiye ve K.K.T.C. Lefkoşa’da aynı saatlerde sabah 9.30’da, öğlenden sonra 14.00’da yapılmaktadır.

Sınavlarda soru kitapçığı ve cevap kâğıdı olarak iki tür belge kullanılmaktadır. Sınavlar beş seçenekli çoktan seçmeli test şeklinde yapılmaktadır.Sınavın yapıldığı Cumartesi ve Pazar günlerinde AÖF büroları 08.00 – 16.30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Öğrenciler seçmiş oldukları sınav merkezlerinde sınava katılırlar. Öğrencilerin; ara sınav ve dönem sonu sınavlarına hangi il, ilçe, bina, salon, sıra, tarihte ve saatte sınava gireceği “Sınava Giriş Belgesi”nde belirtilmektedir.

Öğrenciler, Sınav Giriş Belgesini sınav tarihinden bir hafta öncesinde Öğrenci Girişi bölümünden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle giriş yaparak veya AÖF Bürolarındanalacaklardır. Sınav Giriş Belgeleri öğrencilerin adreslerine posta ile gönderilmemektedir.

Sınavların organizasyonu, uygulama ve değerlendirilmesi Anadolu Üniversitesince yürütülmektedir.